El marcador no és just amb el CP Manresa

El marcador no és just amb el Club Patí Manresa en la seva visita a Calafell, on va caure derrotat per 5 a 2 en un partit on van merèixer més

El marcador no és just amb el partit realitzat pel CP Manresa. A la primera part el Manresa va sortir una mica despistat, cosa que van aprofitar molt bé els locals per posar el marcador 2-0 a favor. A partir d’aquest moment, els manresans van reaccionar molt bé, desplegant un gran joc en atac i defensant molt bé, fet que va sorprendre els locals; però, una altra vegada sense encert de cara a porteria, la primera part va acabar favorable als locals per 2 gols a 0.

La segona part va ser molt semblant a la primera, els manresans van sortir amb molta ambició i ganes per endur-se el partit, però un penal bastant dubtós, a favor dels locals, va posar el marcador 3-0. Això va fer enfonsar una mica el joc dels manresans, i el Calafell ho va aprofitar per incrementar la distància al marcador fins a un contundent 5-0. El Manresa va reaccionar amb orgull als minuts finals, i s’apropà al marcador amb 2 gols seguits. Així, 5-2 va ser el resultat final d’aquest partit.

Author: Redacció Manresa Bages

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.