Sant Vicenç ultima detalls per La Marató de TV3

Sant Vicenç de Castellet ultima els detalls de la Fira de Nadal i el Caga Tió de diumenge

El comerç del municipi obrirà i hi haurà una àmplia oferta de parades d’artesania, alimentació i decoració en una jornada en què el Caga Tió reunirà més de 500 nens i nenes a la plaça de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet

El municipi també aportarà el seu granet de sorra amb una oferta d’actes en què es recaptaran fons per a La Marató de TV3

Sant Vicenç de Castellet ultima els detalls de l’acte central de les festes de Nadal, que se celebrarà aquest diumenge 18 de desembre. El municipi ho té tot preparat per a la Fira de Nadal i el Caga Tió, dos dels actes més esperats d’aquestes festes. La Fira de Nadal se celebrarà matí i tarda amb una àmplia oferta de parades d’artesania, alimentació i decoració, food trucks i cantada de nadales que es completarà amb el comerç del centre del municipi obert.

Caga Tió a la tarda

El punt culminant de la jornada arribarà a la tarda amb el Caga Tió, que portaran els tioners de la Colla de Geganters de Sant Vicenç de Castellet. Més de 500 infants faran cagar el tió a la plaça de l’Ajuntament. Hi participaran l’Esbart Dansaire, el grup de teatre Cul-i-Seu, els tabalers Pika-bé i l’Associació Musical Castellet amb la cantada de nadales i la recreació del pessebre vivent.

Actes solidaris

Les entitats de Sant Vicenç de Castellet organitzaran diferents activitats durant tota la jornada per recaptar fons per a La Marató de TV3. Al matí hi haurà una màster class de zumba, mostra de dansa, modelisme ferroviari, l’activitat Mulla’t per La Marató a la piscina i una ballada de country a la plaça Clavé. A més, es farà el lliurament del vehicle de Protecció Civil i la presentació dels desfibril·ladors que s’instal·laran en cinc espais estratègics del municipi. Les entitats col·laboradores ASVICAF, Amigos del camino, Ass. Sempre Dones, CAP Sant Vicenç, Centro Cultural Andaluz, Club Natació Castellet, Cor Pizzicato Coral Al Vent, Country Castellet, CCP Mestra Carme Baldelló i Esbart Dansaire Santvicentí. Els actes començaran divendres a la nit a Cal Soler a partir de les 22 hores amb una gala de monòlegs.

Els actes també inclouran la representació del muntatge Nadal, llum i misteri dissabte a la nit a Cal Soler a càrrec de la Coral Al Vent i la cursa de Nadal i l’obra Els 11 magnífics el mateix dissabte. A més, fins a mitjan gener es podrà visitar a l’Espai Ateneu l’exposició amb motiu del centenari de l’obra de Josep Maria Folch i Torres Els Pastorets.

 

Author: Redacció Manresa Bages

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.